Motor transport

MOTOR TRANSPORT VANUIT OF NAAR NEDERLAND EN SPANJE

Doordat de drukte en het gevaar op de weg toeneemt kiezen mensen er steeds vaker voor om hun motor te laten transporteren naar hun vakantieadres. Zorgeloos op vakantie is voor veel mensen een pre. Nadat wij de motor of scooter hebben afgeleverd op het vakantieadres reizen mensen vervolgens per trein of vliegtuig af met naar hun favoriete vakantiebestemming. Daarbij hebt u alle vrijheid om zelf te bepalen waar uw voertuig binnen Spanje of Nederland dient te worden opgehaald of afgeleverd.

OPEN OF GESLOTEN VERVOER

Het komt regelmatig voor dat mensen een oldtimer of zeer waardevolle motor hebben en daarom voorkeur hebben voor gesloten transport. Wij bieden de keuze om uw voertuig via open of gesloten vrachtwagentransport te vervoeren. Onze gesloten Mercedes vrachtwagen is uniek in zijn soort en zeer geschikt voor voertuigen met weinig bodemspeling. Hierdoor kunnen wij ook uw exclusieve motoren probleemloos en veilig naar iedere bestemming in Spanje of Nederland brengen.

Uw motor laten vervoeren door Revi speciaal transport

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.

Veilig, Snel en Betrouwbaar uw motor vervoeren

Wekelijks verzorgen wij ritten waarbij onze ervaren chauffeurs uw motor graag veilig op de plaats van bestemming in Spanje of Nederland brengen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles tot in de detail is geregeld zoals de verzekering van uw waardevolle voertuig. Ons klantenbestand loopt sterk uiteen. Wij vervoeren de voertuigen van veel particulieren naar hun favoriete vakantiebestemming, maar ook voor dealers en garagebedrijven verzorgen wij veel transporten.