Caravan transport

CARAVAN EN CAMPER TRANSPORT NAAR OF VANUIT SPANJE

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun caravan of camper te laten transporteren naar hun vakantieadres. Doordat caravans groter worden en het gevaar op de weg toeneemt worden de risico’s onderweg groter. Steeds meer mensen willen door die reden zorgeloos op vakantie gaan. Nadat wij de caravan afgeleverd hebben op de gewenste vakantie/thuis locatie reizen mensen op en af naar hun favoriete vakantiebestemming. De keuze is aan uzelf wanneer en waar u uw voertuig opgehaald of afgeleverd wilt hebben binnen Spanje of Nederland.

OPEN OF GESLOTEN VERVOER

Bij Revi Speciaal Transport hoeft u zich geen zorgen te maken om rijbewijzen en trekauto’s. Wij zijn in staat om caravans en campers professioneel te transporteren. Wij vervoeren caravans door middel van open of gesloten transport, de keuze is aan uzelf. Gesloten transport vervoeren wij met onze gesloten Mercedes vrachtwagens die speciaal ontworpen zijn met weinig bodemspeling. Uw exclusieve caravans kunnen wij veilig en probleemloos naar iedere bestemming brengen in de omgeving van Nederland en Spanje.

VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR UW CARAVAN VERVOEREN

Onze ervaren chauffeurs rijden wekelijks op en neer met diverse caravans. Het proces van het  transporteren van caravans wordt tot in detail geregeld en besproken met name de verzekering voor het binnenland en buitenland. Wij hebben een sterk uiteenlopend klantenbestand met particulieren en bedrijven.

Offerte aanvragen

Voertuigtransportbedrijf Revi Speciaal Transport vervoert wekelijks voertuigen tussen Nederland en Spanje, en vice versa. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw voertuig(en) voor een gemiddelde lage prijs uw gewenste locatie bereikt. Samen met ons hardwerkend team zorgen wij ervoor om al uw wensen tegemoet te komen door middel van directe communicatie. Betreft u specifieke wensen dan kunt u deze aan ons voorleggen door geheel vrijblijvend contact op te nemen.