Boot transport

BOOT TRANSPORT NAAR EN VANUIT NEDERLAND OF SPANJE

Een boot en vakantie; een ideale combinatie. Maar voordat van de boot en het water kan worden genoten moet deze eerst nog op de plek van bestemming komen. Een grote boot, veel verkeer op de weg en lange afstanden. Voor veel mensen is de reis een uitdaging waardoor er wordt gekozen de boot te laten transporteren naar het vakantieadres. Wij leveren uw boot op de plaats van bestemming. Daarbij hebt u alle vrijheid om zelf te bepalen waar uw boot binnen Spanje of Nederland dient te worden opgehaald of afgeleverd. We vervoeren ook uw roeiboten.

Motorboten mogen maximaal 10 meter lang, 2,5 meter breed en 3 meter hoog zijn.

OPEN OF GESLOTEN VERVOER

Het komt regelmatig voor dat mensen geen geschikt rijbewijs of trekauto hebben om een boot te vervoeren. Bij Revi Speciaal Transport hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Onze vrachtwagens zijn in staat boten te vervoeren in elk type formaat. Wij bieden de keuze om uw voertuig via open of gesloten vrachtwagentransport te vervoeren. Onze gesloten Mercedes vrachtwagen is uniek in zijn soort en zeer geschikt voor voertuigen met weinig bodemspeling. Ook uw exclusieve boot kunnen wij probleemloos en veilig naar ieder bestemming in Spanje of Nederland brengen.

Veilig, Snel en Betrouwbaar uw boot vervoeren

Wekelijks verzorgen wij ritten waarbij onze ervaren chauffeurs uw caravan graag veilig op de plaats van bestemming in Spanje of Nederland brengen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles tot in de detail is geregeld zoals de verzekering van uw waardevolle voertuig. Ons klantenbestand loopt sterk uiteen. Wij vervoeren de voertuigen van veel particulieren naar hun favoriete vakantiebestemming, maar ook voor dealers en garagebedrijven verzorgen wij veel transporten.

Offerte aanvragen

Voertuigtransportbedrijf Revi Speciaal Transport vervoert wekelijks voertuigen tussen Nederland en Spanje, en vice versa. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw voertuig(en) voor een gemiddelde lage prijs uw gewenste locatie bereikt. Samen met ons hardwerkend team zorgen wij ervoor om al uw wensen tegemoet te komen door middel van directe communicatie. Betreft u specifieke wensen dan kunt u deze aan ons voorleggen door geheel vrijblijvend contact op te nemen.