Gesloten autotransport

Gesloten autotransport Welcome to Transera Logistic

Ons specialisme

Met gesloten transport kunnen wij alles vervoeren naar het buitenland. Gesloten transport word voornamelijk toegepast bij voertuigen met hogere waarde. Daarom bent u vast op zoek naar een betrouwbare en veilige transporteur die dat voor u waar maakt. Bij Revi Speciaal Transport zijn wij gespecialiseerd in gesloten transport van personenauto’s, klassiekers en oldtimers.

Zo maken wij gebruik van Mercedes vrachtwagens waarin 4 auto’s vervoert kunnen worden met geen/weinig bodemspeling, iedere auto wordt zonder enige problemen ingeladen en gelost.

Veilig transporteren is een pré voor zowel de klant als Revi Speciaal Transport. Ons doel is het veilig transporteren van uw voertuig(en) door middel van opbergtactieken en verzekering voor het transporteren van begin tot eind bestemmingen. Wij werken met verzekeringen in het binnenland (AVCM) en buitenland (CMR).

  • AVCM staat voor Algemene Vervoercondities Motorvoertuigen
  • CMR (conventie goederenvervoer)

Gesloten transport brengt vele voordelen met zich mee:

  • Vergrendeld tegen onraad
  • Kostbare voertuigen zijn incognito
  • De laadklep heeft een stabiele oprijklep
  • Meer doorrij mogelijkheden door de verstelbare laadklep
  • Bestand tegen weersinvloeden en beschadigen van externe factoren zoals steenslag en takken

Offerte aanvragen Welcome to Transera Logistic

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Voertuigtransportbedrijf Revi Speciaal Transport vervoert wekelijks voertuigen tussen Nederland en Spanje, en vice versa. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw voertuig(en) voor een gemiddelde lage prijs uw gewenste locatie bereikt. Samen met ons hardwerkend team zorgen wij ervoor om al uw wensen tegemoet te komen door middel van directe communicatie. Betreft u specifieke wensen dan kunt u deze aan ons voorleggen door geheel vrijblijvend contact op te nemen.